Hytter

Hytter

Gol Campingsenter er et moderne feriesenter med hytter og leiligheter, kro med uteservering, friluftsbad og en liten dagligvare butikk. Vi har 16 apartmentshytter med 5 senger, 15 campinghytter med 4 senger og 5 campinghytter med 3 senger.

Gol Campingsenter har 3 store moderne sanitæranlegg med familierom som er åpne hele tiden og er gratis å bruke for våre gjester, det finnes også 3 felleskjøkken som er gratis å bruke og 3 vaskerom med vaskemaskiner og tørketromler mot betaling.

Hallingstua

Hallingstua har et soverom med 3 senger i 1. etasje, hems med to soverom, 2 + 3 senger. Stue med sofakrok og tv, fullt utstyrt kjøkken, og bad med dusj og toalett.

Apartementshytter

Apartmentshytter med varmekabler, kabel-tv, wc og dusj. Hyttene har 2 soverom (5 sengeplasser), koselig stuekrok med vinkelsofa og åpen kjøkkenløsning. kjøkkenet er fult utstyrt.

Hytter med 4 senger

Campinghytter med 4 senger, hyttene er utstyrt med dekketøy til 4 personer, to kokeplater og kjøleskap. Kort vei til felles sanitæranlegg som er gratis og bruke for våre gjester.

Hytter med 3 senger

Campinghytter med 3 senger, hyttene er utstyrt med dekketøy til 4 personer, to kokeplater og kjøleskap, kort vei til felles sanitæranlegg som er gratis og bruke for våre gjester.